Bussum

Bussum 2019-09-12T10:05:31+01:00

Internetbureau Bussum

Lionwise is een full service internetbureau die al uw ideeën en wensen om kan zetten in online resultaten, grafische eindproducten, drukwerk en al uw zorgen kan ontnemen op het gebied van andere internetdiensten in Bussum. Wij maken hierbij gebruik van onder andere Adobe software voor grafisch ontwerpen, WordPress CMS voor webdesign, Google Analytics en Google Search Console online marketing en zoekmachine optimalisatie (SEO).

Website laten ontwerpen of webshop laten bouwen in Bussum

Wij weten wat een ondernemer uit Bussum bezighoudt en zoekt in een full service internetbureau. Ondernemen in Bussum vereist passie voor arbeid en het streven naar innovatie. Laat Lionwise de aanwezigheid van uw bedrijf in Bussum versterken met een krachtig webdesign. Een krachtig ontworpen website of webshop versterkt de bedrijfsidentiteit en helpt u om via internet meer conversie te genereren. Bent u er klaar voor? Wij in ieder geval wel!

Online marketing in Bussum

Online marketing in Bussum behoort ook tot onze werkzaamheden. Een goede website of webshop is de basis, maar het is ook belangrijk om te meten van uw website of webshop doet. Dit doen we door Google Analytics te gebruiken voor het opstellen van rapporten van uw website. Hierdoor kunnen de verbeterpunten aangepakt worden zodat uw website of webshop hoger in Google staat en uw bezoeker beter gebruik ervan kan maken. De technieken die wij voor zoekmachine optimalisatie (SEO) inzetten, gelden zowel voor on-page evenals off-page. Dus we verbeteren de vindbaarheid van uw website of webshop op zich en in verhouding tot de concurrentie. Een voorbeeld is bijvoorbeeld sociale mediamarketing uit te voeren om de aanwezigheid van uw bedrijf op sociale media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn te verbeteren.

Logo ontwerpen in Bussum

Elk bedrijf heeft een identiteit en dit komt naar voren in zijn huisstijl. Maar de basis van een huisstijl is het logo, want een logo is het eerste element wat gezien wordt door de doelgroep. Verder is het nodig om met grafisch ontwerp de huisstijl te gebruiken voor drukwerk van uw bedrijf. Uw visitekaart of briefpapier is hier een voorbeeld van.

Webhosting in Bussum

Uw partner voor webhosting in Bussum is Lionwise. Wij kunnen uw website, webshop en e-mail hosten op servers die beveiligd zijn met SSL Certificaten. Ook kunt u bij Lionwise terecht voor beheer van uw website, zodat u zich kunt focussen op uw hoofdactiviteiten. Daarnaast kunnen wij u altijd adviseren op het gebied van internet.